Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Luni, 12 Dec. 2016, 15:19
67
8364

Rezultate oficiale parțiale. PSD obține peste 45% din voturi atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat. PNL trece de 20% doar la Senat

Biroul Electoral Central a anunțat cu puțin timp în urmă ultimele rezultate oficiale parțiale ale alegerilor parlamentare.

Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

Rezultatele au fost făcute publice după numărarea voturilor din 95,58% din secții.

Potrivit BEC, la Camera Deputaților PSD a obținut 45,31% din voturile valabil exprimate, PNL a obținut 19,95%, USR 8,92%, UDMR 6,43%, ALDE 5,62%, iar PMP 5,29%. 

La Senat PSD a obâinut 45,50% din voturi, PNL 20,32%, USR 9,97%, UDMR 6,49%, ALDE 6,01%, iar PMP 5,59%.

 

Articole din aceeasi categorie
Fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației De
27 Mar. 2018
18:23
10
Primul-ministru desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat vineri noul cabinet care urmează să fie validat de Parlament.
26 Ian. 2018
16:44
4
Reprezentanții UDMR s-au întâlnit astăzi cu cei ai PSD și cu primul-ministru desemnat Vioroca Dăncilă.
23 Ian. 2018
14:05
7
PSD a retras sprjinul acordat premierului pe care l-a numit, pentru a doua oară într-un an. Paul Stănescu ar putea fi premier interimar.
15 Ian. 2018
21:55
4
Ales în Parlament pe listele Uniunii Salvați România, deputatul clujean Adrian Dohotaru își dă demisia din partid și le cere colegilor care nu sunt de "dreapta" să îi urmeze exemplul.
31 Oct. 2017
11:27
4
La capătul unei ședinţe a Comitetului Executiv al PSD care a durat până aproape de miezul nopții, Guvernul a rămas fără trei miniștri.
13 Oct. 2017
10:25
1

Post new comment

Comentarii

Citesc CITYNEWS numai pentru rubrica COMENTARII ! Ele sint cu mult mai bune si mai haioase decat articolele.

Cele mai tari comentarii sint replicile dintre ,, TRANSFUGU '' si ,,CLUJEAN" !.....

TU la 04:37 ca sá scri asta... Du-te má-n püla calului de LIMBRIC napocáit.

ti-o bag, ti-o scot, ti-o bag iar... sterg pe jos cu tine... tu continua sa te apleci dupa sapun...cum ai facut o viata prin America....esti irezistibil de dobitoc, si nu pot pentru ca sa ma abtin ;-)))))

Oare cat ti-o trabuit sa debitezi comentul asta? Si ce-ai vrut sa spui?! pai ce, n-am voie sa postez la ore mici?, treaba mea la ce ore postez , ce te *ute pe tine grijea? traiesti tat in comunism ? Ti-ai gresit tinta! Probabil te deranjeaza porecla ,, TRANSFUGU ", dar s-a incetatenit!

de LIMBRIC pueril.
Continuá cu aberatiile cá oricum nu faci altceva decât sá má convingi tot mai mult de cácatul actual si de viitorul si mai de cácat spre care se târâie preaslávita ta patrie mioriticá.

TRANSFUGULE... Asaa... INGENUNCHEAZA ca sa ti-o dau putin si prin gura :)

Nimurugule...esti prost: desi bati campii cu USA, pari totusi ca ai ajuns la Cluj de la vreo stana , binenteles ca ai o reactie pe masura! se pare ca si tu ai avut o mămică fertila dar neinspirata ca sa te fi avortat...esti un cretinas din aceia cu certitudini

perfecta... pâná si vot negativ ti-ai dat de data asta.
Ce alte jocuri ai mai învátat la grádinitá ?

Stai ma asa, stai maaa, sa-i dau si eu un minus, sa-mi bat joc de tine! :-))))))))))
Mno!....Tradatorule.... Esti imbecil sau esti imbecil? :-))))))))))))))))))

Ai sárit în ajutorul admiratorului táu imaginar... exact asa cum te-au învátat cá e frumos în grupa mare☺

...mniersi de compliment, dar n-am fo' eu!! :-))))
:-)))))))))))))))
Esti obsedat de mine!... Ma vezi peste tot, nu poate decat sa ma bucure, dovedeste ca te-am scuturat bine!! Ai ramas in p.ulica goala, aia plina de sifilis "de america", aici intre cititorii clujeni! :-)
Mere tastatura bozgoreascá? :-)
Cum ii cu votul, "cetateanule" "american", plin de drepturi?? Asa-i ca ai votat?? :-))))))))) I-a spune-ne cum ai votat tu pe 8 noiembrie la ambasada sua din Jud Timis!!.... :-)))))) :-))))))))))))))))))))

GO FüCK YOURSELF before making this boring comment ?
Maybe the proper question is: Do you have WHAT it takes to go fück yourself WITH ? (except for that puny worm you use for urinating above the keyboard)

Imi face mare placere sa ma distrez cu tine, tradatorule, esti atat de imbecil incat cu usurinta ti-o bag adanc de fiecare data... :-)))

...ti-am bagat-o adanc...!!!!! :-)))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))

You can't even fück yourself ☺

Adaaanc...! :-)))))))))))))))))))))))))

(cá asa se scrie má limbric) esti tu fütut la creier de mentalitatea comuistá în care vá báciti o tzará întreagá, nu doar tzopârlanii din Napoaca.

Cum ai votat tu, "cetatean american" pe 8 noiembrie?
Franzela sau castraveti?... :-))))))))))))))))))))

la un psihiatru pâná nu vin áia cu cámasa de fortzá.

"cetateanule ...american", -pe 8 noiembrie ce-a fost? Fasole sau carnati? Ne dati ori nu ne dati? :-))))) :-)))))))))))))))))

de democratie fáuritá de bolsevicul Iliescu, timp în care si-a fugárit propria coadá exact ca câinii ái tembeli... poporul i-a votat din nou pe neocomuistii cïoroiului vápsât la Moscova.
Cea mai clará concluzie care a rezultat este faptul cá nici Dracu' nu-i mai scoate pe români din mocirla socialá în care i-au bálácit si continua sá-i adânceascá comuistii mioritici.
Aho, aho, la anu', la urmátoarele alegeri si la foarte multi ani !

Da, Da! Timisorenii tai de c.acat au votat partidul lui Iliescu... Noi, clujenii, nu am votat asa ceva!

Vai ce vinovat má simt cá i-am lásat în '85 pe timisoreni în pïzdele mamelor lor☺
Voi napocáitzii ati votat un partid cu o altá culoare pe fatzadá... dar dacá se zgârie putzin, tot secera si ciocanul se vede.

Degeaba. Ești penibil în prostia ta. Tot timisoreni de c.acat se numesc, in frunte cu tine, un tradator transfug.

Bagá-ti bine în umflátura aia care o cari pe umeri: I am an AMERICAN si tu nu esti decât un LIMBRIC care si-a tráit si-si va trai toata viata în gaura aia de cür numitá Rromania.

Ești si mai penibil în idiotenia si falsitatea ta. Imi produci scarba. Ce "american" iti inchipui ca esti, cand tu traiesti de 7 ani in...Romania, printre c.acatii tai de timisoreni, niste prosti si niste coate goale. Dupa 7 ani de cand ai parasit sua, drepturile tale de cetatean acolo au fost decazute. Folosesti tastatura de imprumut, dupa cum bine se vede! Salariul pe care il castig eu este mai mult decat faci tu, "americanule", si eu mi-l castig cinstit, nu m-am prostituat, nu a trebuit sa-mi batucesc palmele si nu m-am vandut ca un tradator. Rad si cu fundul de tine... transfugule!! Te dai ca esti "american"? Atunci raspunde cinstit aici in fata cititorilor: ai votat pe 8 noiembrie?

întradevár nu e prostitutie (cá nu vine nici Dracu' sá te fütá) si ai si o groazá de timp la dispozitie ca sá-ti debitezi toate cretinitátile pe internet... ca cum nemaipomenita si avansata civilizatie din Capitala Tzopârlánismului - Napoaca.

Tzi-ai votat imbecilitatea de comentariu si ai mai gásit douá computere cu care sá te votezi. Unde esti asa de eroic si faimos ? La Ultranet Café sau la Sora Internet Café ?

Repet, imi produci scarba. Clar din raspunsul tau, tii prelegeri si vorbesti de internet cafe-uri, concluzia este evidenta: NU ai votat la alegerile din 8 noiembrie...
Mai mult ca sigur ti-ai pierdut acest drept. Deci nu (mai) esti american. Ai ramas doar cu amintirea unor 25 de ani din viata, petrecuti printre straini ca salahor.

atoatestiutor... Bá LIMBRIC clujean, ai vázut tu vreun film în care cetátenia americaná expirá ca mámáliga ? Nici mácar deraiatilor mintali ca tine nu le este retrasá. Singurul motiv pentru care poate fi retrasá cetatenia americaná este apartenentza la organizatii subversive ca Al Qaeda, Partidul NAZI, Partidul Comunist etc.

to GO FüCK YOURSELF as instructed. Do not expect this technique to improve in any way your fücked up and delirious brain.

Imi pare rau, iti scriu de pe Apple si nu am tasta "Alt+" ca sarantocii, cum ai tu :-)... Imi produci greata. Numai prostia ta este mai mare decat fudulia de sluga de o viata. Ti-ai pierdut si dreptul de vot in US, intre multe altele. Transmite salutari de mos craciun timisorenilor c.acati la c.ur in zoaiele carora traiesti de 7 ani, si intre care vei si muri. Ei sunt tot ce ti-a mai ramas, impreuna cu batranetile, desigur. SUA e departe pentru tine, un vis al trecutului de avînt muncitoresc. Vino la Cluj sa vezi ce inseamna aceea civilizatie, ca destul ai salahorit 25 de ani -cea mai frumoasa parte a vietii, prin ghauazele Americii, pe unde nu au dorit altii sa mearga. America s-a schimbat de cand te-ai intors sa-ti sfarsesti batranetile prin Timis, printre rebuturi. Tu tu esti american.

civilizatá... Pe lângá noroaiele si gunoaiele din Floresti, e întradevár civilizatá. (s-ar putea doar mirosul si densitatea de tzopârlani pe kilometru pátrat sá lase putzin de dorit)

Just GO FüCK YOURSELF and forget about all this crap your sick brain is vomiting here on CityNews.ro

:-) Bine, moshulica transfugu', cum vrei tu. :-)) Si tine minte, tu NU esti american. Sa nu mai spui asta la nimeni, lumea va rade de tine si cu fundul: te-ai intors, -ai terminat cu America!! Americanii nu mananca franzela de Timis si nu viețuiesc din 2010 prin judetul Timis din Ruminica, americanii traiesc acolo, in US, americanii au dreptul sa voteze si merg la vot, nu ca tine (cand ei au votat pe 8 Noiembrie, tu beleai püla aici pe citynews ☺ ) si, ah, sa nu uit, americanii nu vorbesc engleza talciocului de Timis de pe vremea lui Ceausescu si nu scriu engleza cu greseli la fiecare trei cuvinte, cum faci tu. ☺☺

you should see a psychiatrist that should be able make for you a DRAWING indicating how exactly to GO FüCK YOURSELF.

should be able TO make, and comma after drawing, transfugule :-)))))

compared to the shingles you're missing on your roof. Does it hurt or is it painless like when you're plain stupid ? It doesn't hurt at all to GO FüCK YOURSELF either but until you learn how to do it, you should at least sell tickets for the show.

the plural from SHINGLE and this is way too much for Rromanian imbeciles that can't understand English to the level of following simple instructions as GO FüCK YOURSELF.

"shingles" este pe engleza de timis, vorbita de transfugi? :-)) Ce inseamna "shingles", dobitocule? :-))) Ai verificat, inainte sa scrii? Tradatorule, tu chiar te dai "american", ca esti tragico-comic...!! Esti un semidoct si un analfabet in doua limbi :-) La nivelul execrabil la care cunosti limba engleza, cu siguranta nu ai folosit-o la serviciu si nu te-a putut angaja nimeni decat la munca de jos! Ai fost spalator de wc-uri la americani, muncitor cu palmele, palmas. Vai de steaua ta...

mâncá-ti cácatu' má LIMBRIC clujean (împreuná cu retardatii tái admiratori) cá poate-ti mai trece necazu'☺ Tastaturá degeneratá ai tu implantatá de comuisti direct pe creier, eu scriu "î", "â" si altele cu Alt+... în timp ce tu nu poti decât sá belesti râma aia pe care o ridici la rangul de pulá atunci când reusesti sá te urinezi cu boltá peste tastaturá. De prostituare nici n-ai cum sá sti, cá vá füt comuistii pe gratis de atâta timp cá nici mácar nu mai simtiti... si nu te füte grija dacá merg eu sau nu la consulatul US din Báneasa pentru máruntisuri ca votatul.
Tráieste-ti má LIMBRIC viata de cácat în lumea ta de cácat, and don't forget to GO FüCK YOURSELF anytime you feel like making a comment here on CityNews.ro

Oferta anului: bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de emaila unuia dintre coordonatorii echipei noastre: maiasimi@yahoo.com

NU TOT MAI BINE SI MAI SANATOS ESTE SA INGENUNCHEZI SA NE SUGI TU P U L A CA SI PANA ACUM, SI CA DE OBICEI ?!!!
SAU POATE CA PREFERI OCAZIONAL SI DEEPTHROAT !!

Mă ponihosule, tu să-l lași în pace pe domnu Sile ca e idolu nost și ne-a convins sa votăm pesede și e bine! Dute la sorosistii tai bulangii fitincăule!

@sile+@nikc+ sile (Ca esti aceeasi persoana). Vezi ca te contrazici. Scrii contra lui boc (cu sile) , iar apoi tot tu (cu @clujean) te lauzi mai sus l-ai ajutat pe boc. Las-o ca macane, nu te mai da drept altul, fiindca nu tine. Da, eu sunt, am scris dinadins asa deoarece mi-era teama ca in episodul (psihotic) in care te gasesti, s-ar putea sa nu fii in stare sa ma recunoasti. S-a terminat teatrul cu analfabetismul fals? Ti-a ramas insa (constat) acelasi vocabular de proletar. Hai pa, ca esti acelasi rudimentar simpatic, astept sa citesc de la tine aceleasi injuraturi si postari succesive, agramate si cu nickuri diferite!

Esti acelasi.... Scrii contra lui boc, atunci cum te lauzi mai jos l-ai ajutat pe boc? Eu te-am recunoscut, si altii ca mine sint multi, degeaba te dai drept altul. Un bolnav psihic, care scrii cu greseli dinadins, ca sa-ti bati joc de mine! Si ai si reusit pana acum, dar s-a terminat! Oamenii a inceput sa se prinda!

Sile draghe, esti pe invers, da tot tu esti (clujean)... Ioi, te...! Macane rau. Vezi ca te contrazici. Si mai lasa teatrul cu analfabetismul fals, fiinda nu tine. Cum e in episodul (psihotic) de care suferi? Las-o moale ca nu ne mai pacalesti...

Vezi ca te contrazici. Scrii contra lui boc (cu sile) , iar apoi tot tu (cu @clujean) te lauzi mai sus l-ai ajutat pe boc. Las-o ca macane, nu te mai da drept altul, fiindca nu tine. Da, eu sunt, am scris dinadins asa deoarece mi-era teama ca in episodul (psihotic) in care te gasesti, s-ar putea sa nu ma poti recunoaste. S-a terminat teatrul cu analfabetismul fals? Ti-a ramas insa (constat) acelasi vocabular de proletar. Hai pa, ca ai ramas acelasi rudimentar simpatic, ma astept la mai multe injuraturi si postari succesive agramate si cu nickuri diferite!

unde se lauda "mai sus"...? Ba sile, tot o jita ai ramas! Iti duci tu textele la corectat inainte sa postezi, dar continutul tot al unui cretin ramane. :=)

Lăudată fie patria noastră liberă, Uniune durabilă a popoarelor frățești, Înțelepciune a poporului dată de strămoși! Slăvită fii, țară! Suntem mândri de tine! De la mările din sud până la cercul polar Se întind pădurile și pământurile (câmpurile) noastre. Ești unică in lume! Ești acea unică
Patrie, apărată de Dumnezeu! Spații mari pentru vise și viață Ne promit viitorii ani. Încrederea în patrie ne dă putere. Așa a fost, așa este și așa va fi mereu!

Insfarsit o palma serioasa ,dintra-ceia barbateasca ,peste obrazul umflat de grasime a primarelului nostru drag si corupt! Ca Clujul inca voteaza pnl ,e ptr ca sunt prostiti permanent de catre el ,boc ,cu luminate de sarbatori ,tranvae ale fericirii ,tot de sarbatori ,festivale gen Untold. Dar lui , lui boc ,zilele ii sunt numarate! Ca asa v-a fii ,eu de mult mia-m spus parerea ,a se vedea si citii gandurile mele ,macar pe ultimile 7-8-9 luni ,randuri care-a vazut lumina zilei ,si publicate chiar aici...... Deci ca a iesit PSD la alegeri, e de bine. Ca era si timpul sa ne mai bucuram si noi ,clujenii ,ca tot au sosit sarbatorile fericite de iarna si pela noi! Ca boc inca mai bantue pela primaria noastra ,nu e bine! Dar ,aceasta nu va mai dura! El ,boc ,v-a fii insfarsit inlaturat dela putere ,unde sa cocotat el acolo Sus! E timpul sa faca loc altora ,cu adevarat calificati! Multi v-a veni dupa mine aicea ,slujibasi cu simbrie la c.uru lui boc ,san-cerce sa mimimalizeze ce scriu si ce-am zis eu ,oamenii nui vor mai crede ,eu am o reputatie deja ,si totul v-a fii in zadar... Ei nu mai pot fi pacaliti , tara s-a trezit!

Sile draghe cel fals, ... acolo, mai jos, unde postezi cu Sabinel, esti tot tu... Cum mai stam cu psihopatia (a ta, binenteles) inversa? Te bantuie sanatos? La mai mare! Vad ca de cand scrii intentionat agramat, te-ai obisnuit asa! Da-i 'nainte ca restul e prosti, tu esti doar dintre cei alesi ... spirituali, inteligenti ... Muah ce ai mai influentat alegerile cu postarile tale! Ai influentat electoratul de numa'-numa'!

Esti un mare BOU

Dar mănînci c_ăcat la greu, prostacule! Nu te- ai mai săturat de c_ăcat de atîtea luni? Ești maro, și pe dinafară, și pe dinăuntru. Iți scrii și iți răspunzi tot tu!
@sile, sabinel, sile, clujean=același psihopat ...

Gozerule, te-ai scalambait si te-ai schimonosit sub diverse identitati, esti acelasi imbecil fara simtul masurii. Da bai produs intestinal, din cauza sugacilor ca tine, care bantuiti pe langa colonul Bocului, clujenii s-au saturat de porcariile voastre. Acuma dute cu Boc al tau la naiba!

Ce-a scris Sile mai sus ,mai postacule platit de boc ,mai fecala? Va-ti adunat toti imediat ,deci ,exact cum a prezis el! A avut perfecta dreptate... Esti o feca! Romanii au cam hotarat astazi ,oricum!...

Postac troll pro-boc. Tu esti cel mai destept, le stii pe toate, restul sunt prosti ignoranti, jeguri, "homosecsuali" samd.

PSD, PDL, PNL, ALDE, PMP, UDMR sunt una si aceeasi, fara diferentiere. Singurii care ieseau din schema erau USR. Tara s-a trezit? Care tara?! :))) PS: stiu ca esti un postac de serviciu, nu te sforta sa-mi raspunzi.

ca bine zici ca io te admir demult si in cluj sa faca contol cetanesc la otobuz si sa vada pe aia fara belete ca si io cred ca probabaganda asta e pentru ca sal votam iara pe boc sa ne taiuie salar si penzie si ajutore si sa nul votam in decemvre ca ne taie bani si alocatie noi am vota cu sile si mai unu bocila si bula in alejeri din decevre

Sile draghe, acuma te dai drept sabinel? Ioi, da ce de "metempsihoze" inverse!

vai dar te contrazic! cu dovezi! : din punctu asta de vedere poti sa i multumesti lui ,,sile" ca suntem singuru' judet unde n a cistigat PSD, nici macar Timisoara n a reusit asa ceva

Bai @sile (ca tot tu esti !), cum adica n-a influentat alegerile , nu PNL a castigat aicea in Cluj, a invins pesedeu' cumva, ca in tot restul tarii? Ori esti idiot, ori esti dobitoc.

Ca esti aceeasi persoana. Vezi ca te contrazici. Scrii contra lui boc (cu sile) , iar apoi tot tu (cu @clujean) te lauzi mai sus l-ai ajutat pe boc. Las-o ca macane, nu te mai da drept altul, fiindca nu tine. Da, eu sunt, am scris dinadins asa deoarece mi-era teama ca in episodul (psihotic) in care te gasesti, s-ar putea sa nu fii in stare sa ma recunoasti. S-a terminat teatrul cu analfabetismul fals? Ti-a ramas insa (constat) acelasi vocabular de proletar. Hai pa, ca esti acelasi rudimentar simpatic, astept sa citesc de la tine aceleasi injuraturi si postari succesive, agramate si cu nickuri diferite!

Vezi ca te contrazici. Scrii contra lui boc (cu sile) , iar apoi tot tu (cu @clujean) te lauzi mai sus l-ai ajutat pe boc. Las-o ca macane, nu te mai da drept altul, fiindca nu tine. Da, eu sunt, am scris dinadins asa deoarece mi-era teama ca in episodul (psihotic) in care te gasesti, s-ar putea sa nu ma poti recunoaste. S-a terminat teatrul cu analfabetismul fals? Ti-a ramas insa (constat) acelasi vocabular de proletar. Hai pa, ca ai ramas acelasi rudimentar simpatic, ma astept la mai multe injuraturi si postari succesive agramate si cu nickuri dife

Da, eu sunt...., am scris dinadins asa .... Hai pa, ca tot eu sunt...

Desigur, esti acelasi.... Scrii contra lui boc, atunci cum te lauzi mai jos l-ai ajutat pe boc? Eu te-am recunoscut, si altii ca mine sint multi, degeaba te dai drept altul. Un bolnav psihic, care scrii cu greseli dinadins, ca sa-ti bati joc de mine! Si ai si reusit pana acum, dar s-a terminat! Oamenii a inceput sa se prinda!

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide