Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Vineri, 16 Dec. 2016, 12:23
99
11232

Rezultate finale alegeri. Cine îi va reprezenta pe clujeni în Parlament

Biroul Electoral Central a făcut publice rezultatele finale ale alegerilor parlamentare care au avut loc în 11 decembrie. PSD a câștigat detașat alegerile parlamentare la nivel național, însă nu și în județul Cluj. Totuși, diferența între PNL, câștigător la Cluj, și PSD, este una foarte mică.

p
Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

14 persoane îi vor reprezenta pe clujeni în Parlamentul României, în urma distribuirii mandatelor. ALDE va trimite un singur reprezentant, în Camera Deputaților, în timp ce PMP nu a obținut niciun mandat de la Cluj. 

La Camera Deputaţilor, PNL a obţinut 3 mandate, PSD - 3, USR - 2 mandate, UDMR - 1 și ALDE - 1.

Deputații clujeni vor fi Florin Stamatian, Adrian Oros şi Sorin Moldovan de la PNL; Horia Nasra, Cornel Itu și Cristina Burciu de la PSD; Emanuel Ungureanu și Adrian Dohotaru de la USR; Csoma Botond de la UDMR și Steluța Cătăniciu de la ALDE. 

La Senat, PNL, PSD, UDMR și USR au obținut câte un mandat. Senatorii care îi vor reprezentan la clujeni sunt Marius Nicoara (PNL), Vasile Ilea (PSD), Laszlo Attila (UDMR) și Mihai Goțiu (USR).

 

Articole din aceeasi categorie
Fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației De
27 Mar. 2018
18:23
10
Primul-ministru desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat vineri noul cabinet care urmează să fie validat de Parlament.
26 Ian. 2018
16:44
4
Reprezentanții UDMR s-au întâlnit astăzi cu cei ai PSD și cu primul-ministru desemnat Vioroca Dăncilă.
23 Ian. 2018
14:05
7
PSD a retras sprjinul acordat premierului pe care l-a numit, pentru a doua oară într-un an. Paul Stănescu ar putea fi premier interimar.
15 Ian. 2018
21:55
4
Ales în Parlament pe listele Uniunii Salvați România, deputatul clujean Adrian Dohotaru își dă demisia din partid și le cere colegilor care nu sunt de "dreapta" să îi urmeze exemplul.
31 Oct. 2017
11:27
4
La capătul unei ședinţe a Comitetului Executiv al PSD care a durat până aproape de miezul nopții, Guvernul a rămas fără trei miniștri.
13 Oct. 2017
10:25
1

Post new comment

Comentarii

Comportamentul tau este infantil, de om marunt, necopt si cu minte putina. Produci scarba.
Maturizarea ta cerebrala s-a oprit undeva pe la 13 ani. Ai fugit repede pe la altii sa "dai in gat" ceea ce stii. Dade, dade, o sa ne faci noua, romanilor, in ciuda cu ceva... :=)))) De parca pe ungurul il doare undeva de tine si de ce-ai descoperit tu pe la tastaturi... SARAC om esti, batranule.

Exact la fel ai facut si in 1985.
De aceea nu pot sa dau doua parale pe pielea ta. Nu am cum! Te-am ghicit foarte corect, si de la bun inceput.

La grupa mare la noi la gradinita ne-au invatat despre Sigmund Freud. Si limba engleza.
In buda mcdonaldului unde ai fost angajat si unde ti-ai format parerile despre sua, din pozitia de servitor, ce v-au invatat? :))))

te-ai mai láudat iar despre filmele de la Hollywood pe care ai apucat sá le vezi (chiar si pe Hî Bî O) debitezi aceleasi cretinitátzi de multá vreme...
Ce-ar fi sá nu mai împutzi locu' aici pe CityNews?

raspunzi imediat, mai moshulica, la somatia mea ? :))))))))) Te simti TRANSFUG, cumva? :))))))))))))))))))

Stii ca cu banii adusi din usa, castigati de tine cu palmile si cu fundul acolo 25 de ani, acum, aflat in anticamera mortii aici in Romania, ai ajuns sa ma platesti pe mine, alesul tau politic, aici in Romania :) Nu e ironic? :) Iti puteai dori o umilinta mai mare decat asta, la varsta ta?

Acuma tocmai ma uit la un film pe HBO, batranelule, nu ma face sa ma ridic din confortul fotoliului de piele sa te dau cu capul de pereti, DIN NOU...

Cred ca ai vrut sa scrii ,TRANSFUNGURE!- sinonim cu transfugule , in limba maghiara.

Freacá-ti bine râma (acolo pe fotoliul táu de piele) cá poate reusesti s-o convingi sá se comporte ca o pulá adeváratá.

Ai vazut cum te-am chemat la ordin? :) Executarea!! :)
Oare CINE se simte un TRANSFUG, dintre cititori ?
RASPUNZI IMEDIAT la apelativul de TRANSFUG ! :) :)
Totusi, n-am chef de tine. Ma plictisesti cu aceleasi replici repetate, disperate, scoase dintr-o minte panicata si arsa demult. Consumata, uscata si seaca acum.

Ea este acolo, identitatea ta de transfug, in creierul tau, in subconstient, ingropata adanc... in Id-ul tau. De atunci, din '85. Nu in ID, dobitocule, vorbesc de Id, Ego, Superego. Cu Freud nu te joci...

TRANSFUG în '85 când am reusit sá evadez dintr-o tzará puscárie pliná de comunisti si am rámas TRANSFUG în mintea multor retardati ca tine care n-au reusit nici mácar în 27 de ani (de la simulacrul de schimbare) sá evolueze din mentalitatea nenorocitá pe care v-au format-o bunicii, párintii si profesorii îndobitociti de comunism.

... acrit si nefericit, stiu ca esti TRANSFUG, si stiu ca ai fost TRANSFUG, nu trebuie sa o tot repeti aici. Doar eu stiu ce vorbesc!
Experienta aceasta de TRANSFUG a ramas arsa cu fierul rosu in mintea ta, pe viata. Lucrurile acestea nu se mai sterg niciodata. Esti un om care ai fost abuzat din plin, ani de-a randul, ai adunat prea multa fiere si frustrari in tine intr-atata amar de ani, de aceea tot apari aici si bati cititorii la cap cu postarile tale de doi lei cuie.
Iti lipseste total generozitatea omului realizat si de succes, asta se vede de la o posta. Un om nerealizat in viata si care a fost abuzat, ca tine, la randul lui simte nevoia sa abuzeze si el pe altii.

Un om implinit, la etatea ta, nu face ce faci tu.

Curios! Unde ti-a evoluat mintea, mah? La spalat vase in restaurante si la parcat masinile altora pentru niste dolari gauriti???? Ai studiat in US la vreo Universitate faimoasa de-a lor??

Ați trecut ilegal frontiera de stat, un infractor de drept comun, trădător de țară! Sigur ați plătit prețul ca și alți aventurieri lipsiți de conștiință și scrupule dezvăluind în lagărul de refugiați secrete de stat vitale și angajându-vă să colaborați pe viață cu oficinele de spionaj occidentale. Sau ați ajuns direct în America ca și trădătorul Pacepa! Cine știe câte crime îngrozitoare ați comis sub pavăza Securității și ce grad înalt ați avut! Sunteți activ și acum în a vă denigra țara, iarba rea nu piere. Veți sfârși în iad pentru multe veșnicii de acum încolo, nu impresionați pe nimeni acolo cu gradele și CV-ul ticălos.

tare má popicule... Trádátori de tzará ati fost voi fraierilor cá ati dansat exact cum v-a cântat bâlbâitul ála de calfá de cizmar pe care l-au pus presedinte greii PMRului crezând cá o sá-l controleze mai usor.
Pacepa a fost si a rámas in trádator doar din cauzá cá voi ati fost si ati rámas în mocirla comunistá iar eu îl apreciez pentru faptul cá a reusit sá vá štirbeascá putzin din orgoliul cretin care va defineste.
Securisti mergi tu si cautá prin Parlament si prin Economia româneascá cá-i plin de ei si se vád foarte clar în evolutia, sau mai bine zis involutia tzárii.
Las-o mai încet si cu blestemele cá nu vreau sá tzi le-ntorc si sá-mi pará ráu mai târziu de un naiv ca tine.

si ghauaza la bataie, tradatorule, pe langa vanzarea secretelor tarii . . . De ce te-or zvarlit aia inapoi la batranete?

Ești un agent de influență mică putlerist, care încerci să ne destabilizezi realizările euroatlantice. Te-ai demascat prin admirația față de agentul triplu Pacepa. Nu vei reuși, avem deja scut antirachetă operațional și avioane F16 ultramoderne. Ați încercat să manipulați alegerile și la noi ca în U.S., unde FBI vă suflă deja în servere. Biet agent, ce ești în stare să faci pentru o pensie călduță și un tratament inovator în Cuba...

le aveau portughezii pe lista de casare da' i-au gásit pe fraierii de români si le-au vândut de "ultramoderne" (las cá vezi tu ce "picaje" o sá facá dupá ce le mai cârpesc si mioriticii :) iar la Deveselu n-"aveti deja" decât o grádinitzá fácutá de americani, cá dacá v-ar da vouá pe mâná rachetele... cine stie ce dezastru international ar fi în stare sá vá náscoceascá tembelismul national.

suflá si tzie prin "coperis" má... cá multe tzigle îtzi mai lipsesc☺

de la grádinitzá ai trecut-o ?

EXECUTAAAREA !!!!! :) :)))))))

Napoleon ? Suie-te má piticotule pe un scaun... sá te simti mai înalt.

Aşe,gye plictiseală am luat Recesământul României 2011 şi am studiat despre limba romani . Adică al acelora ,care au avut....curajul,mândria,onestitatea? să-şi recunoască apartenenţa la o etnie nu tocmai apreciată. La nivel de ţară sunt cca.250 000. În judeţul Cluj ,doar 8000 . În Mureş sunt recordul naţional,adică peste 23 000. Aproape 10 % din totalul declarat. În Transilvania sunt peste 100 000. Cunosc situaţia din ţară şi sunt conştient că, ce apare în actele oficiale sunt doar poveşti. Înteresant e că în Bucureşti sunt mai mulţi maghiari decât rromâni.????? În macroregiunea vest,Timiş,Caraş-Severin,Arad,Hunedoara sunt mai puţini decât în Mureş. Oare ? Privesc faptele prin prisma "Precedentului Românesc". Oare aşa s-au comportat şi olahii în Transilvania în decurs de o ju***EDITAT***te de mileniu ?N-au avut curaj să-şi declare etnia,religia,limba maternă ?Dar de ce religie sunt rromânii ? La nivel de ţară confesiunile maghiare ,cea catolică şi reformată au o cifră impresionantă,1 500 000.?????Înteresant că la" alte religii "mai intră maghiarii lutherani,unitariani,etc. Să fie diferenţa de un sfert de milion, de etnici rromâni ? Oare ? Eu nu prea văd la slujbele oficiate-n bisericile maghiare,oameni tuciurii. În schimb văd foarte mulţi la pomenile şi pupările de moaşte ortodoxe. S-au comportat la fel olahii din Transilvania ,pe vremuri ? Biserici istorice milenare avem doar catolice. Semimilenare avem reformate,unitariene,evanghelice.Biseculare avem greco-catolice şi apar cele ortodoxe de lemn. Susţinătorii migranţi ai ortodocsismului demonstrează că nu au avut voie să facă biserici din piatră. De ce religie sunt rromânii ? Cine nu-i lasă să-şi facă biserici ? Poate să ajungă un rromân preot ortodox ? Nu prea cred . Şi mă întreb ,pe acei puţini,nesemnificativi de 250 000 de etnici rromâni declaraţi,cine-i reprezintă la nivel de ţară ? ( sunt ferm convins că sunt peste 3 000 000 ) Au să fie îndreptăţiţi ei să spună în viitor că ,au fost marginalizaţi,exploataţi,discriminaţi,segregaţi,supuşi unui rasism camuflat ? Programele guvernamentale UDMR-iste,privind minorităţile. au fost foarte bine venite şi apreciate de comunitatea rromână din judeţul Mureş. S-a văzut la recesământ . Dar nu şi la Alegeri Parlamentare. În Mureş sunt declaraţi peste 5 % din populaţie . Ar merita ,(oare ?) să fie reprezentaţi. Dar uite un citat" Minoritatile etnice si nationale reprezinta un pericol pentru siguranta nationala si integritatea teritoriala a Romaniei.”[7]" Da ,înteresantă atitudine .Oficială, încă. Dar de ce ? Păi, nu ei ,noi , am venit în România . România a venit aici,din păcate tot cu locuitori. Care acum ne reprezină şi susţin că suntem un pericol. Şi am început să vorbesc în numele lor . Cine suntem noi ? Că doar suntem fraţi .De ce suntem discriminaţi ?Primul criteriu să fie culoarea pielii ? Păi în Valahia şi Moldova în afară de slavi restul toţi sunt tuciurii şi români.

Bozgore, limba rromani se scrie cu doi de rr, daca tot povestesti de rromani.
Peste 10 ani de zile o sa auzim ca in mica ungurica numele vor fi- Abbdulah Attila. Nume unguresti.Atunci sa te intrebi daca Abbdulah poate sa fie preot reformat. Din pacate o sa mergeti toti la moschee si o sa va mirositi c..rul. HAHAHAAH!
p.s. daca crezi ca vei castiga cu cuvantul de -rromân-, te inseli.Din cate cunosc, in mica ungurica sunt foarte multi-rromâni -poate vor sa se uneasca cu cei din sud. Ce zici?

O chestie publică şi destul de oficială:https://ro.wikipedia.org/wiki/Rom%C3%A2nia.În ce priveşte cuvântul rromâni,e ceva personal că dacă scriu ţiganii,mă cenzurează. În rest,n-am io treabă cu statele vecine. Ai putea foarte bine să-ţi faci griji pentru cei din Bulgaria. Din câte ştiu ,ei vor să ocupe fosta Valahia.

Hopa ! N-am fost cenzurat ! Ia să vedem . Ţiganii,ţigănesc,ţigănoi,ţigancă,ţigăncuş, Dar să vedem pe M Ă T A . ..ju***EDITAT***te.

Încă o dată : ***EDITAT***-i ţigancă .

CityNews recunoaste doar cuvintele standard si poti sá scri aproape orice cuvânt dacá pui o literá "mascatá" cu tasta Alt + (codul)0238 » î ca în cazul tzîganilor. Nu sunt disponibile toate literele alfabetului românesc da' te descurci tu cá vád cá ai diacriticile (spre deosebire de majoritatea tzopârlanilor mioritici :)

apleaca-te, TRADATORULE, apleaca-te, timisorene, si saruta hemoroidul lui bela :)
Ioi, mult place la tine ca catul bozgoresc ascuns printre faldurile hemoroizilor din cu rul nespalat a lui fekete!! :) :)

Hogy ismered a segemet ! Hát tud meg,hogy a sok nyalástol már tiszta .

"nereprezentatii"... Ín româneste tzâganii au devenit doar romi dar în englezá ei sunt Romani people asa cá mergi tu cu pasaport de Romania în orice tzará de pe planetá si îtzi vor spune localnicii ce bine îi reprezinti☺
Poate acum România sá-si schimbe chiar si denumirea cá tot The country of the Gypsies va rámâne pentru foarte multá vreme. (din brosura "Iliescu face, fraierii trage")

Vai, dar ce maniere elevate de expresie aveti, pentru un maghiar! V-am mai vazut si pe la alte articole. Va faceti neamul unguresc de c a c a o.

si tu GHICITOARE (d'aia cu 5 fuste) de-ai ghicit ce maghiar sunt ☺
Hai sá vezi ce dea maghiar sunt: "VERUM NOCET STULTI" este exact cazul táu.

Convingeti-ma ca sunteti roman, inainte de insulte si de bascalia ieftina. Nu m-ati convins deloc.

este exact ceea ce meriti.
Iliescu si tzîganii lui au ciordit denumirea nationalá a românilor, fapt care a transformat România în tzara tzîganilor (exact asa cum am mentionat si chiar mi s-a spus prin alte tzári) , da' pe tine te füte grija de hunguri, de parcá ei or fi luat Ardealul din Europa si l-au "dus" în Balkani si nicidecum românii.
Esti "dusá cu pluta" má GHICITOAREO, exact ca 80% din áia 15 milioane de români care au mai rámas prin România.

De unde ati aflat si debitati asemenea bazaconii? Cum 'chiar vi s-a spus prin alte tzári...'?... Ce 'tzári'? Americanii nu stiu cine este Iliescu, i-ati auzit discutand pe strada sau in trenuri ca ' ... Iliescu si tzîganii lui au 'ciordit' denumirea nationalá a românilor '...? iar dvs, un emigrant abia invatand engleza, ati tras cu urechea si ati bagat la cap ? Asemenea elucubratii nu pot avea decat o singura sursa -Budapesta!! Iar ca sa le auziti trebuie sa frecventati intentionat anumite cercuri . Sunteti un denigrator, platit ca sa ponegriti si sa provocati. Este bine, totusi, ca banii castigati in strainatate vi-i lasati si vi-i cheltuiti aici in Romania. Nu sunteti roman. Dvs nu sunteti roman

Lipeste o hârtie de 1 Leu pe globul ála al táu de cristal si lasá-l pe stradá... Poate îl ridicá careva☺
Ín 1998 la Design Expo din Palm Beach,FL m-a întrebat o coordonatoare de la comandamentul general al companiei Home Depot din Atlanta,GA din ce tzará proveneam. Dupá ce i-am raspuns, a remarcat: "Romania, that's the country all the Gypsies come from" si am simtit cá-mi vine sá intru în pardosealá. Nu era "pe strada" sau "in trenuri" cu care n-am reusit sá má plimb vreodatá prin USA.
Succes cu globu' ála... si încearcá si un psihiatru (foarte bun!).

***EDITAT*** = T z i g an

Cu siguranta 'coordonatoarea de la comandamentul general' v-a detectat engleza 'de import', deficitara si cu accentul de emigrant! Daca v-a vorbit astfel, erati un angajat marunt, mare lucru nu faceati dvs pe la Design Expo din Palm Beach... Poata femeia v-a nimerit, sunteti ungur-***EDITAT***. Este de inteles de ce ati intrat 'în pardosealá' si poate era mai bine pentru noi sa fi ramas acolo. In loc de asta, dvs v-ati intors in Romania! Dar, inca o data, este foarte bine, totusi, ca banii castigati in FL vi-i lasati si vi-i cheltuiti aici, in Romania, tara noastra. Pentru asta va iertam de multe!

Spálam budele (asa cum delireazá Clujeanu' Pülii) la Design Expo pentru $18/ orá.
Asa sunteti voi primitivilor: extrem de ráutáciosi, nationalisti, imbecilizati de comuisti si neocomuisti dar mari inventatori de vieti ale altora.
Despe hunguri nimic?
Când mergi pe la psihiatru sá nu uiti sá mentionezi, asa în treacát, ce frumos erau colorate báncile álea ale lu' Funar pe care ai avut asa o copilárie (sau tineretze) frumoasá☺

Sarbatori fericite va doresc si dvs, daca mai puteti si aveti cu ce!... Si continuati sa va cheltuiti banii in tara noastra!

P.S. Nu ma deranjeaza deloc bancile vopsite in tricolor. Nu este steagul dvs, deci va inteleg! Daca ati fi avut sansa sa fi fost in San Francisco la viatza dvs, ati fi vazut acolo banci vopsite in culorile drapelului american. Nu stiti, pentru ca nu ati fost.

viata altora în loc sá-ti vezi de mocirla ta.
Ín California n-am stat decât vreo 10 ani si am trecut de câteva ori si pe Golden Gate (ce-i drept, n-am dormit pe bánci în Frisco).
Ia-te la competitzie cu Clujeanu Pülii cá care scrie al 100-lea comentariu (fárá nici in fel de legáturá cu articolul) primeste un premiu de la CityNews☺

Sarbatori fericite daca mai puteti, si sa va cheltuiti banii adusi din Frisco in tara noastra!

În cativa ani o sa aveti nume arabesti . Oare cum o sa-i spuna la mica ungurica?ARABGARIA? SIRGARIA?SUDANRIA?Poate gasesti tu un cuvant potrivit sa-ti botezi patria mama.Atunci o sa te lauzi ca esti urmas de arabgarian, sirgarian sau sudanirian.

Cum voi, clujenii din neam nobil teuton, cu acvila bicefala pe blazon, voi si zeii, voi si lada de gunoi. Atat ati reusit dupa scremarea aia de vot? Asta ati votat? Ai mai ordinari dintre voi, betivi, pornisti, vulgari, spagari, isterice si scandalagioaice- mahalagioaice, plimbareti intre ciolane, niumurugi si limbricisti. Atata ati putut? Macar pensiusii au stiut pentru ce voteza, in primavara au votat pentru abonamente Moca iar acuma pentru pensii marite, dar voi astialalti, voi pentru ce ati votat, ca Untoldu e prezent si parlamentul nu are legatura, hrusca, Tamas, Veta, Morcova si alti abonati au deja contractele pe 4 ani. Si va mai tineti ocosi si caposi, vai de voi, va meritati soarta, va veti inca in trafic cu mandrie de erou clujean, "no binei si ase ca mai rau sa nu ne fiee, la tati nii greu dar bucurosi le-om duce toate".

Te-ai scremut mult până ce-ai slobozit preaplinul colonului cerebral aici? Nu ești tu ăla ce-a venit la consultație să-mi spună că se cakcă în fiecare dimineață la șase, dar se scoală abia la șapte?

Lenuțo! Arde-l! Cu coada de la matura. Pune mana pe ce gasesti si arde-l! Incep sa-si scoata capul toti ratatii si toate scursorile aruncate de occident inapoi aici in RO, ca nu mai sint buni de munca.

N-am timp să descâlcesc postările de wankeri, noi suntem aici pe veci stăpâni! Tocmai am primit de la un senator reales un link bestial cu o călugăriță și un pluton de soldati:)) Ne auzim la următorul accident auto:)

Bosmeg și wtf, cu trecere prin baga-mi-as, acum vad ca aici este debate de la școala ajutatoare==))

Eu cea mai mare încredere o am în doamna steluța, știu că ne va reprezenta cu cinste în studiourile tv.

Ai mai vazut d-ta asa ceva la noi in urbe ? Unde s-a ajuns in ziua de azi, doamna Lenuta, unde s-a ajuns... Nu-ti poti inchipui d-ta, soro... Da lasa ca si pe vremea mea si a d-tale iesea foc si scrum, parca acuma vad... ti-a sosit somatia aia de la primarie? Zilele astea ar trebui sa soseasca, ca din vara parca tot astepti...

mai f_ute-l si tu pe luzarul asta, ca m-am plictisit... Vezi ca-i rupt si largit rau si sa-ti pui prezervativ dublu, ca ăsta are SIDA, adusa de peste ocean, din avantul capitalist

Eu sunt AMERICAN din SÜA, napocaitilor, fujit in 85, iar voi sa va traiti viata patethica si sa va mancati c-acatul propriu acolo tara aia care se cheama Rromania !

e cá infecti si perversi ca tine se mai pretind si mari apárátori ai tzárii si neamului. Tine-o tot asa má Clujeanu' Pülii cá sigur ajungi si parlamentar.

pe aproape cu "ajunsul"! Esti foarte aproape!... :)

din toate coclaurile, frecati-vá !"

Napocáitzilör, bagáti bine în umflátura aia care o caratzi pe umeri: I am an AMERICAN si voi napocáitzilör suntetzi niste LIMBRICl care va-tzi tráit si vetzi trai toata viatza în gaura aia de cür numitá Rrömania.
Mâncáti-va cácatu' má LIMBRIClLÖR clujeni si tráitzi-va viatza de cácat în lumea voastra de cácat, implantatá de comuisti in'89, cá poate va mai trece necazu'☺ Nu putetzi decât sá belitzi râma aia pe care o ridicatzi la rangul de pulá atunci când reusitzi sá va urinatzi cu boltá peste tastaturá. ☺

ai votat pe 8 noiembrie pt alegerile din SUA, "americanule" "cu drepturi" ? ?

te votez pe tine Prim-Ministru (la Guvernul ála de cronici de la Borsa) cá plagiezi bine si esti chiar mult mai mitocan si imbecil decât Victor Viorel Ponta.

Clujeanu' Pülii, n-ai reusit nici mácar sá má sufli de praf cu toate mitocániile tale si acum încerci sá-ti atzâtzi consátenii cu texte copiate din comentariile mele despre tine. Esti de toatá mila má LIMBRIC.

Clujeanu' Pülii, n-ai reusit nici mácar sá má sufli de praf cu toate mitocániile tale si acum încerci sá-ti atzâtzi consátenii cu texte copiate din comentariile mele despre tine. Esti de toatá mila má LIMBRIC.

Napocáit... ☺

insultele si imbecilitátile pe care mi le-ai dedicat mie nu "plagiezi" nimic aici má Clujeanu' pülii ?

de LIMBRIC pueril.
Continuá cu aberatiile cá oricum nu faci altceva decât sá má convingi tot mai mult de cácatul actual si de viitorul si mai de cácat spre care se târâie preaslávita ta patrie mioriticá.

Doamne, ocoleste-i pe români

Doamne, ocoleste-i pe români

You can't even fück yourself ☺ ☺ ☺

Ömule, ce-ai scris aici, mai ömule?

züt...! mi-a cazüt tastatüra adusá din SUA....

La ce diacritice folosesti..., nu cred ca ai tastatura americana, mi se pare ca ai tastatura cumparata din WCPesta ,made in Măgaria, vecina cu Românica.

venit admiratorii imaginari má Clujeanu' Pülii ?

la aceiasi grádinitzá cu Ponta cá te pricepi foarte bine la plagiat.
Plagiazá asta: GO FüCK YOURSELF (dacá-ti gásesti în chilotzi ceva mai mare decât râma aia cu care urinezi peste tastaturá atunci când te visezi la Roma si te trezeste careva :)

GO FüCK YOURSELF before making this boring comment ?
Maybe the proper question is: Do you have WHAT it takes to go fück yourself WITH ? (except for that puny worm you use for urinating above the keyboard

100% paste & copy as you Rromanian imbecile don't have a clue about English as don't even know what a simple SHINGLE is (while you're missing quite a lot of them on your "house" :)

compared to the SHINGLES you're missing on your roof! Does it hurt or is it painless like when you're plain stupid ? It doesn't hurt at all to GO FüCK YOURSELF either but until you learn how to do it, you should at least sell tickets for the show :)

what you're doing ? Selling tickets ? Sell some for your mother too (the only pussy you've ever been in contact with. domestic animals are not counted :)

what you're doing ? Selling tickets ? Sell some for your mother too (the only pussy you've ever been in contact with. domestic animals are not counted :)

prin Cezariana, asa ca poti sa continui sa-mi svgi pvla cu si mai multa pasiune :)

râma aia la care-i zici pvla pentru animale domestice. Am auzit cá caprele te iubesc foarte mult.

.

au fost numai genunchi in gura ta.
Data viitoare te iau putin mai sus, vor fi numai capete in gura ta.

de piticot esti, nici mácar nu má mirá cá manifesti complexul Napoleon asa de violent si vulgar.

Sa-mi fie mila de tine acuma, batranelule, dar cine te-a pus sa te bagi la inaintare in cusca cu fiare de pe internet, la varsta ta si cu reumatism ?

dezminte: "Nu e o cuscá cu fiare cá nu-i decât una singurá si nu e fiará cá e doar un onanist cu un penïs foarte mic."

cobor putin mai jos atunci ... Ochii la mine, larg deschisi : data viitoare -cotu' stang, cotu' drept -numai coate-n gura ta !

Cobor putin mai jos atunci ... Ochii la mine, larg deschisi : data viitoare -cotu' stang, cotu' drept -numai coate-n gura ta !

iöööi, ce m-ai jignit, timishörene !

civilizatá... Pe lângá noroaiele si gunoaiele din Floresti, s-ar putea doar mirosul si densitatea de tzopârlani pe kilometru pátrat sá lase putzin de dorit.

timisörene, plagiazá má asta: GÖ AND FüCK YOURSELF ! Mergi la un psihiatru pâná nu vin áia cu cámasa de fortzá :)

"GO FüCK YOURSELF" in original but unfortunately you can't do it with that little worm you're constantly masturbating under the keyboard.

:)))))
timisörene, transfugule, cine mai esti tü ?? :)

Gelos, nu... Dar ca politician e pielea de pe fisfalau. La fel si ceilalti enumerati...

Lui Bocila ia sosit ceasul din urma! Sa ne bucuram si noi ,cu ocazia sarbatorilor care au venit si pe la noi !

Ce naşpa ! Doar doi ardeleni. Da ,şi Ungureanu,care s-a întors.

Stamatian? Wtf...

OK, de acord ! Dar daca stamatian este wtf , atunci cataniciu, nasra , gotiu , nicoara, dohotaru, csoma botond , itu cum sunt ? Cam cati de wtf trebuie sa le adaugam ? Cu siguranta unul singur nu ajunge...Ma doare capul cand vad oferta partidelor pentru Cluj. Sau esti gelos pe cate pasarici a pus mana nea stamate ?

Partea buna e ca sigur nu e homosexual

"Rezultate finale alegeri. Cine îi va reprezenta pe clujeni în Parlament?" - Nimeni, ca dintotdeauna. USR-ul era o alternativa, poate, dar n-au nici o putere, sunt prea mici.

USR-ul? Un partid de nisa, un PP-DD de FACEBOOK. Pacat ca s-au unit liberalii cu javrele PDL-iste.Astept renasterea din cenusa a liberalilor , adevaratii liberali, fara PDL-istii condusi de javra marinareasca.

Imi pare rau , dar USR este un partid de STANGA ! Ce alteceva ar putea fi dohotaru si gotiu decat niste komunistoizi. Imi pare rau pentru tinerii care s-au lasat pacaliti, dar sunt sigur ca ei au votat pentru Nicusor Dan la fel cum pedesereii au votat pentru iliescu si nu pentru dragnea, etc. Ar mai fi o intrebare : care pnl ? Ca ei dupa '89 au fost mai mult la STANGA esichierului politic. Pdl-ul e os de ilici si petrika roman. Ce DREAPTA avem ? Despre ce vorbim cand sondajele arata ca 65% din populatie tanjeste dupa komunism si realizarilii de dinainte de '89 ? Sa traiasca nea mustaza !

Da' tu ce vezi de dreapta si de stanga in tara asta, aici unde toti asazisii de dreapta provin din vechiul FSN, din copiii sau prietenii sau lipitorii de afise ai acestora?

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide