Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Miercuri, 05 Iun. 2013, 15:28
9
2847

BN: Scandal în PRM. Filiala judeţeană cere ca Vadim să fie înlăturat de la şefia partidului

Într-un comunicat remis redacţiei de biroul de presă al filialei județene a PRM Bistrița-Năsăud, se arată că organizaţia a rămas profund consternată de decizia nestatutară luată de Corneliu Vadim Tudor, de eliberare din funcție a doi președinți de filiale județene, respectiv Dumitru Badea-Neamț și Gheorghe Acatrinei-Suceava.

bn scandal prm.filiala judeteana cere ca vadim sa fie inlaturat de la sefia partidului
Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

"Aceste două filiale au obținut rezultate bune la parlamentarele ce au trecut. Condamnăm ferm această atitudine și cerem Biroului Permanent să nu se alinieze la o astfel de josnicie, care aduce deservicii grave partidului.

Corneliu Vadim Tudor în ultima vreme a pus interesul său personal deasupra partidului și nu poate decide de unul singur soarta PRM. Cerem boicotarea Biroului Permanent din 7 iunie 2013 și convocarea lui statutară pentru ziua de 14 iunie, cu o zi înainte de Plenara Consiliului Național, de care îi este frică actualului președinte al PRM și pe care vrea să o amâne.

Domnilor colegi,a sosit momentul adevărului. Piatra de poticneală trebuie retrasă. Partidul nu mai poate merge cu Vadim în frunte, acesta negociindu-și libertatea sacrificându-ne pe noi! Ne vedem pe 15 iunie la Sala Mare a UGSR din București", se arată în comunicatul PRM.

Articole din aceeasi categorie
Fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației De
27 Mar. 2018
18:23
10
Primul-ministru desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat vineri noul cabinet care urmează să fie validat de Parlament.
26 Ian. 2018
16:44
4
Reprezentanții UDMR s-au întâlnit astăzi cu cei ai PSD și cu primul-ministru desemnat Vioroca Dăncilă.
23 Ian. 2018
14:05
7
PSD a retras sprjinul acordat premierului pe care l-a numit, pentru a doua oară într-un an. Paul Stănescu ar putea fi premier interimar.
15 Ian. 2018
21:55
4
Ales în Parlament pe listele Uniunii Salvați România, deputatul clujean Adrian Dohotaru își dă demisia din partid și le cere colegilor care nu sunt de "dreapta" să îi urmeze exemplul.
31 Oct. 2017
11:27
4
La capătul unei ședinţe a Comitetului Executiv al PSD care a durat până aproape de miezul nopții, Guvernul a rămas fără trei miniștri.
13 Oct. 2017
10:25
1

Post new comment

Comentarii

DOMNUL DOCTOR ÎN SOCIOLOGIE,MAESTRU ÎN SAMAVOLNICIE ȘI ÎN CULTUL PERSONALITĂȚII,MAI NOU ȘI UN LIBIDINOS CU UN COMPORTAMENT EXECRABIL FAȚĂ DE UNA DINTRE COLEGELE NOASTRE,SĂ-ȘI DEA NU NUMAI DEMISIA,DAR ȘI OBȘTESCUL...SĂ SE SPÂNZURE CU STATUTUL PRM DE GÂT!MI-E RUȘINE CĂ AM LUPTAT PENTRU CA ACEST OM SĂ-ȘI BATĂ JOC DE VALORILE ȘI MUNCA NOASTRĂ! STAU CU FRUNTEA SUS FAȚĂ DE OAMENI ȘI MĂ MÂNDRESC CU FAPTUL CĂ ÎN FILIALA BISTRIȚA-NĂSĂUD SUNT NUMAI OAMENI DE VALOARE,A CĂROR PROBITATE MORALĂ ȘI INTELECTUALĂ ESTE IMPECABILĂ! AM PIERDUT MEMBRII VALOROȘI DATORITĂ DOMNULUI CARE ÎN MOMENTELE SALE DE SEVRAJ DE PERSONALITATE,FACE PRECUM COMUNIȘTII ȘI DĂ AFARĂ PE ORICINE,JIGNEȘTE PE TOATĂ LUMEA ÎN DIRECT LA POSTURI TV ȘI SE CREDE MAI PRESUS DE TOATE! A REFUZAT ÎN REPETATE RÂNDURI INVITAȚIA DE A VENI LA BISTRIȚA SĂ DISCUTE CU OAMENII,MOTIVÂND CĂ:,,MĂ DOARE-N CUR” (DOCTOR ÎN SOCIOLOGIE!!!) SĂ-ȘI CAUTE O FUNIE ȘI O CREANGĂ CÂT MAI DE SUS!
SEMNEZ CU TOATĂ RĂSPUNDEREA : jr.IOAN TÂRZIU-vice-președinte (fost?) al filialei PRM Bistrița-Năsăud...(fostă?)

COMUNICAT DE PRESĂ

Filiala Judeţeană a P.R.M. VÂLCEA, a rămas profund consternată la decizia nestatutară, publicată în ziarul Tricolorul din 5 iun.2013, luată de Corneliu Vadim Tudor, în nume propriu, aceea de eliberare din funcţie a doi preşedinţi de filiale judeţene, respectiv Dumitru Badea-Neamţ şi Gheorghe Acatrinei-Suceava. Deasemenea ne exprimăm dezamăgirea faţă de comportamentul nestatutar şi necontrolat al preşedintelui Corneliu Vadim Tudor, prin publicarea comunicatului de dizolvare a Filialei P.R.M. Bistriţa-Nădăud.
Condamnăm ferm această atitudine şi cerem Biroului Permanent să nu se alinieze la o astfel de josnicie, care aduce deservicii grave partidului. Corneliu Vadim Tudor în ultima vreme a pus interesul său personal deasupra partidului şi nu poate decide de unul singur soarta PRM. Cerem boicotarea Biroului Permanent de azi 7 iun 2013 şi convocarea lui statutară pentru ziua de 14 iun.a.c., cu o zi înainte de Plenara Consiliului Naţional, de care îi este frică actualului preşedinte al PRM şi pe care vrea să o amâne. Domnilor colegi, a sosit momentul adevărului. Piatra de poticneală trebuie retrasă. Partidul nu mai poate merge cu Vadim în frunte, acesta negociindu-şi libertatea sacrificându-ne pe noi! Ne vedem pe 15 iunie la Sala Mare a UGSR din Bucureşti.

7 iun 2013 Biroul de presă
Rm. Vâlcea al Filialei P.R.M. VÂLCEA .

Am luat la cunostinta cu parere de rau ca se intimpla astfel de derapaje nepermise intr-o democratie autentica cum ne place sa spunem. Aveam o alta imagine si parere despre liderul PRM, insa mi-am schimbat totalmente opinia atunci cind l-am vazut la citeva emisiuni TV de scandal, imagini care l-au descalificat definitiv si ireparabil pe europarlamentarul TRIBUN C.V.Tudor. Oameni buni cautati sa scapati de acesta cit mai repede iar daca nu puteti va fac o propunere in premiera: Va astept cu drag in PARTIDUL SOCIALIST ROMAN! contact:Prim-vicepresedinte PSR email/ dima.petre@yahoo.com

Am luat la cunostinta cu parere de rau ca se intimpla astfel de derapaje nepermise intr-o democratie autentica cum ne place sa spunem. Aveam o alta imagine si parere despre liderul PRM, insa mi-am schimbat totalmente opinia atunci cind l-am vazut la citeva emisiuni TV de scandal, imagini care l-au descalificat definitiv si ireparabil pe europarlamentarul TRIBUN C.V.Tudor. Oameni buni cautati sa scapati de acesta cit mai repede iar daca nu puteti va fac o propunere in premiera: Va astept cu drag in PARTIDUL SOCIALIST ROMAN! contact:Prim-vicepresedinte PSR email/ dima.petre@yahoo.com

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul executiv judeţean al filialei Neamţ a Partidului România Mare, reunit în şedinţa astăzi, 05.06.2013, îşi exprimă protestul şi indignarea faţă de noul act de despotism politic al domnului Corneliu Vadim Tudor prin care, cu încălcarea Statutului PRM şi a Legii partidelor politice, fără aprobarea organelor de partid competente, a hotărît de unul singur eliberarea din funcţia de preşedinte al filialei noastre a domnului Dumitru Badea, fondatorul ei în 1991, motivînd imposibilitatea acestuia „de a desfăşura o activitate eficientă datorită vîrstei (74 ani) şi unor probleme de sănătate”.
Noi ştim că această măsură abuzivă este rezultatul neputinţei sale, de a asigura majoritatea în Biroul Permanent într-o şedinţă în care se intenţiona excluderea din partid a domnului Dumitru Badea iniţiatorul acţiunii de reformare şi democratizare a PRM la care au aderat alte 26 de filiale judeţene ale PRM , dar şi al toleranţei noastre, a tuturor, faţă de comportamentul lui C.V. Tudor pentru care respectarea normelor Statutului a fost totdeauna un simplu moft.
Temerea că va fi revocat din funcţia de Preşedinte al PRM la şedinţa Consiliului Naţional din 15 iunie a.c., şedinţă care va avea loc în Bucureşti chiar şi în eventualitatea că ar fi contramandată, tot nestatutar, bineînţeles, l-au determinat să dezinformeze opinia publică şi să aducă jigniri filialei noastre, care, se ştie, sub conducerea domnului Dumitru Badea s-a situat de-a lungul timpului, inclusiv la alegerile locale şi generale din anul 2012, printre primele filiale ale PRM din ţară. Aceasta în timp ce preşedintele C.V. Tudor a afectat grav imaginea şi forţa partidului prin unele prestaţii publice penibile, la limita inferioară a comportamentului uni preşedinte de partid.
Noi nu vom face greşeala de a abandona lupta pentru ca acest partid să revină mai puternic şi mai unit pe scena politică a României.
De aceea condamnăm acest nou act de subminare a democraţiei în Partidul România Mare, nu recunoaştem măsura arbitrară şi nestatutară de eliberare din funcţie a domnului Dumitru Badea şi suntem în continuare consecvenţi utilităţii desfăşurării Şedinţei Consiliului Naţional care va hotărî măsuri de importanţă deosebită pentru viitorul PRM.
În numele filialei Neamţ a PRM chemăm toate filialele, membrii şi simpatizanţii noştri din ţară, indiferent de vîrstă, să condamne public noua samavolnicie, să se reorganizeze în teritoriu la toate nivelele administrative şi să se angajeze plenar în această vastă acţiune de ridicare a PRM la nivelul la care a fost şi mai mult decît atît, proces care trebuie să înceapă prin eliminarea răului din rădăcini şi promovarea legii şi ordinii în partid de sus şi pînă jos. Altfel, nu se mai poate!
Numai un mare cataclism ne poate împiedica să ne întîlnim pe 15 iunie a.c., la ora 11,00 la Bucureşti.
La toţi, SĂNĂTATE!

5 iunie 2013

Biroul de presă al filialei Neamţ a PRM

DEZINTEGRAREA PRMului-PAMFLET

Partidul România Mare se află în plină degringoladă.Nu pot afirma cu certitudine că deja este dezintegrat dar pot spune că nu mai are viață în peste 20 de județe.Voi aminti doar că nu sint președinți în filialele:Vrancea,Sălaj,Satu Mare,Iași,Caraș Severin și în multe activitatea este nulă.Brașovul e mort.Clujul abia că mai respiră deși are șef pe Funar.Activitatea lui se rezumă doar la cercetarea Daciei Edenice , la o conferință amorțită de presă și atît.Mai mișcă bine Timișul,Aradul,Vâlcea,Prahova,Oltul.Hunedoara și chiar municipiul București cu ”nebunica” la comandă.Moldova peremistă nu mai există,acolo bîntuie ”fosile”,iar în Ardeal,Funar mestecă menta.Vadim se teme de președinții de filiale,dar aceștia nu sunt uniți,motiv pentru care nu a convocat nici măcar un Birou Permanent.De aceea a reușit să-i dea afară din Biroul permanent pe Acatrinei și pe Badea.Dacă zece președinți ar merge peste el și l-ar convoca la birou,ar face pe el,tremuriciul.El crede că pînă în iunie Vulpoiu,Zanfirescu și Rus vor dezamorsa pe cei” 27”sau cel puțin vor atrage de partea lor pe cîțiva.La biroul central înafară de Căpîlnaș,Vulpoiu și Eliza nu găsești pe nimeni,eventual cîinii găsiți peste săptămînă de Vadim și care fac, ca atmosfera de acolo să fie insuportabilă.Oameni vreo 3 și 7 cîini ,la un partid ce altădată era al doilea din România.Atît a mai rămas din PRM ul înscris la OSIM pe numele tribunului.Paranoia e boala șefilor de state și partide .Nici acest partid nu a fost scutit de așa ceva. Gafele monumentale ale tribunului coroborate cu izolarea mediatică a făcut ca acest partid să fie inerent.Cui îi mai pasă de PRM? La ce mai este util acest partid? Votul puținilor peremiști prin Consiliile locale se negociază direct și personal în funcție de interes.De ce să mai plătească oamenii cotizație,cînd acest partid nu le mai poate oferi nimic. De ce să mai strîngă ei semnături și pentru cine? Pentru un ”nesimțit” ca Vadim,care face spume la gură cînd i se spune adevărul.A plătit el ceva în campania pentru europarlamentarele din 2009 ? Nu. Cît plătește chirie cumnata lui Vadim,care dezvoltă o activitate comercială într-un birou de la sediul central?Vadim a fost fraierit de Tănăsescu și fiul acestuia a ajuns europarlamentar.După plecarea lui Becali jocul murdar tipic vadimist a continuat și de el a profitat omul casei.Europarlamentarii susțin partidul?Nu.Vadim și Zanfirescu plătesc la negru oamenii de la ziarul Tricolorul,din care tribunul își face revista România Mare.Pentru Vadim,ziarul este mai important decît oamenii din partid.Ziarul îi aduce profit,oamenii doar belele.Ei îl critică și se revoltă,dar nimeni nu-i mai bagă în seamă,ca dovada reacția promptă în urma scrisorii ”celor 27”. ”PRM e ţinut, sub capac, la 2%, indiferent ce s-ar întîmpla. Există unii, chiar din PRM, care nici acum n-au priceput lucrătura asta sinistră şi cer reformare, programe, strategii şi dracu’ să-i pieptene. Nişte imbecili”Așa scrie tribunul in ultima revista a lui de 2 lei.Așadar, alături de PUNR încă un partid naționalist dispare de pe scena politică ,datorită proastei conduceri.Aici Vadim și-a pus în practică sloganul:”eu l-am făcut,eu îl distrug”! Ai reușit,maestre.Dar cu ce preț? Cu cel al papagalului care bate din gură cu rost și fără,urlînd,spumegănd,jignind și cel mai dureros disprețuind proprii membri.Un control amănunțit al Curții de Conturi și al AEP ar descoperi fraude imense.Banii partidului au ajuns acasă la Vadim,justificați și nu prea.Acesta este motivul pentru care nu este contabil la acest partid.Nici nu va mai fi nevoie.Morții nu au nevoie de contabilitate.Păcat ! Rămîn profitorii și impostorii mascați în creștini practicanți și oameni de cultură….

DEZINTEGRAREA PRMului-PAMFLET

Partidul România Mare se află în plină degringoladă.Nu pot afirma cu certitudine că deja este dezintegrat dar pot spune că nu mai are viață în peste 20 de județe.Voi aminti doar că nu sint președinți în filialele:Vrancea,Sălaj,Satu Mare,Iași,Caraș Severin și în multe activitatea este nulă.Brașovul e mort.Clujul abia că mai respiră deși are șef pe Funar.Activitatea lui se rezumă doar la cercetarea Daciei Edenice , la o conferință amorțită de presă și atît.Mai mișcă bine Timișul,Aradul,Vâlcea,Prahova,Oltul.Hunedoara și chiar municipiul București cu ”nebunica” la comandă.Moldova peremistă nu mai există,acolo bîntuie ”fosile”,iar în Ardeal,Funar mestecă menta.Vadim se teme de președinții de filiale,dar aceștia nu sunt uniți,motiv pentru care nu a convocat nici măcar un Birou Permanent.De aceea a reușit să-i dea afară din Biroul permanent pe Acatrinei și pe Badea.Dacă zece președinți ar merge peste el și l-ar convoca la birou,ar face pe el,tremuriciul.El crede că pînă în iunie Vulpoiu,Zanfirescu și Rus vor dezamorsa pe cei” 27”sau cel puțin vor atrage de partea lor pe cîțiva.La biroul central înafară de Căpîlnaș,Vulpoiu și Eliza nu găsești pe nimeni,eventual cîinii găsiți peste săptămînă de Vadim și care fac, ca atmosfera de acolo să fie insuportabilă.Oameni vreo 3 și 7 cîini ,la un partid ce altădată era al doilea din România.Atît a mai rămas din PRM ul înscris la OSIM pe numele tribunului.Paranoia e boala șefilor de state și partide .Nici acest partid nu a fost scutit de așa ceva. Gafele monumentale ale tribunului coroborate cu izolarea mediatică a făcut ca acest partid să fie inerent.Cui îi mai pasă de PRM? La ce mai este util acest partid? Votul puținilor peremiști prin Consiliile locale se negociază direct și personal în funcție de interes.De ce să mai plătească oamenii cotizație,cînd acest partid nu le mai poate oferi nimic. De ce să mai strîngă ei semnături și pentru cine? Pentru un ”nesimțit” ca Vadim,care face spume la gură cînd i se spune adevărul.A plătit el ceva în campania pentru europarlamentarele din 2009 ? Nu. Cît plătește chirie cumnata lui Vadim,care dezvoltă o activitate comercială într-un birou de la sediul central?Vadim a fost fraierit de Tănăsescu și fiul acestuia a ajuns europarlamentar.După plecarea lui Becali jocul murdar tipic vadimist a continuat și de el a profitat omul casei.Europarlamentarii susțin partidul?Nu.Vadim și Zanfirescu plătesc la negru oamenii de la ziarul Tricolorul,din care tribunul își face revista România Mare.Pentru Vadim,ziarul este mai important decît oamenii din partid.Ziarul îi aduce profit,oamenii doar belele.Ei îl critică și se revoltă,dar nimeni nu-i mai bagă în seamă,ca dovada reacția promptă în urma scrisorii ”celor 27”. ”PRM e ţinut, sub capac, la 2%, indiferent ce s-ar întîmpla. Există unii, chiar din PRM, care nici acum n-au priceput lucrătura asta sinistră şi cer reformare, programe, strategii şi dracu’ să-i pieptene. Nişte imbecili”Așa scrie tribunul in ultima revista a lui de 2 lei.Așadar, alături de PUNR încă un partid naționalist dispare de pe scena politică ,datorită proastei conduceri.Aici Vadim și-a pus în practică sloganul:”eu l-am făcut,eu îl distrug”! Ai reușit,maestre.Dar cu ce preț? Cu cel al papagalului care bate din gură cu rost și fără,urlînd,spumegănd,jignind și cel mai dureros disprețuind proprii membri.Un control amănunțit al Curții de Conturi și al AEP ar descoperi fraude imense.Banii partidului au ajuns acasă la Vadim,justificați și nu prea.Acesta este motivul pentru care nu este contabil la acest partid.Nici nu va mai fi nevoie.Morții nu au nevoie de contabilitate.Păcat ! Rămîn profitorii și impostorii mascați în creștini practicanți și oameni de cultură….

Cotutiu ar merita sa fie presedinte pe tara la partidul asta . In 2 ani PRM-ul ar arata cum arata UCTA acum , e polog .

Domnul Cotutiu, este cu adevarat cel mai potrivit pentru aceasta fucntie, in locul lui Vadim Tudor. Si Funar a patit-o la Cluj cu fostul PUNR ...

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide