Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Joi, 20 Iul. 2017, 15:12
18
4466

Tișe se ia din nou de Guvernul PSD. Clujul a primit doar 670 de milioane de lei prin PNDL!

"Clujenii sunt tratați din nou ca cetățeni de mâna a doua de Guvernul PSD", a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj cu privire la alocarea de fonduri în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

Alocarea pentru județul Cluj este de 670 de milioane de lei, respectiv 2,24% din totalul fondurilor. "Acest lucru reprezintă o nouă sfidare a Clujului și a tot ceea ce el reprezintă", spune Alin Tișe.

Suma alocată situează județul Cluj pe locul 31 în ceea ce privește cuantumul fondurilor alocate. Asta în condițiile în care Clujul este pe locul 5 la nivel național în ceea ce privește contribuția la buget!

"În lipsa oricăror criterii obiective de evaluare, niciunul dintre marile proiecte ale județului, nici Aeroportul, nici centurile ocolitoare și niciun alt proiect major de dezvoltare a Clujului nu a fost considerat de guvernarea PSD ca fiind suficient de important pentru a fi finanțat.
Este absolut de neconceput ca după mai bine de 27 de ani deciziile publice să fie adoptate de guvern într-o asemenea manieră discreționară și abuzivă. Este un nou act de sabotare a județului Cluj și a proiectelor de dezvoltare ale acestuia, act pe care nu am să îl tolerez însăȚ, a spus președintele CJ Cluj.

Acesta a solicitat public Guvernului României să ia măsurile care se impun pentru a corecta această nedreptate flagrantă făcută Clujului și să dispună alocarea de fonduri pe măsura contribuției pe care județul Cluj o are la bugetul de stat.

 

Articole din aceeasi categorie
Potrivit unui studiu realizat de o firmă de profil, locuințele din Cluj s-au ieftinit cu câțiva euro pe metru pătrat
08 Apr. 2019
14:58
7
În Parcul Industrial Tetarom III din Jucu s-a inaugurat recent o nouă investiții demarate de unul dintre cei mai mari clienți ce activează în acest perimetru: grupul italian de electrocasnice De’Longh
08 Apr. 2019
13:26
0
Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţulu
08 Apr. 2019
13:13
0
O echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, se va deplasa marți, 9 aprilie, începâ
08 Apr. 2019
10:15
0
Compania de Apă Someș a anunțat întreruperi ale furnizării apei potabile în localitățile Florești și Cetan.
08 Apr. 2019
09:28
0
Ordinul Arhitecților din România a lansat un concurs internațional de soluții pentru amenajarea zonei
08 Apr. 2019
08:56
0

Post new comment

Comentarii

De ce se uita cu un ochi intr-o parte iar cu celalalt, in alta?
De unde provine baiatul?Ca fata de Clujean n-are...

Din Aghires Fabrici, din colonia de rromalesi, Paunel-ul asta pus pe capatuiala o va sfarsii la Gherla, alaturi de alti PD-listi, Boc si gasca spagara.

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

În Transilvania, printr-o îndelungată conviețuire a unor populații de etnie și confesiune diferită, s-a închegat o civilizație unică caracterizată, în primul rând, prin toleranță.
În România, etniile conlocuitoare sunt reprezentate, politic, în Parlament, în concordanță cu Constituția.
Etniile foarte numeroase trebuie ele însele să aibă o organizare-structură din care să rezulte , în final -
pe cale democratică, și reprezentarea acelei etnii în Parlament (Guvern) și la nivel local.
UDMR nu este ,,o rușine pt. democrație” ci dovada unui plus de democrație de care beneficiem cu toții pt. că, de exemplu, în loc să avem tot felul de conflicte etnice (duse spre extremism, absurd, violență) care să otrăvească-să distrugă viața unor oameni, unor comunități, doleanțele minorității maghiare sunt promovate și concretizate în cadrul legal existent. Tot o dovadă că ,,plusul de democrație” e deja normalitate e faptul că UDMR a fost deseori la guvernare.(că, împreună cu alții, a guvernat România).
România nu trebuie să meargă pe calea interzicerii UDMR-ului și nici pe calea altor ,,interziceri”.
În Transilvania, după 100 de ani, nu de interziceri avem nevoie ci de toleranță, de cât mai multe libertăți pt. toți cei care trăiesc aici.

Nu ştiu ce istorie a Transilvaniei ai citit tu, dar românilor li s-a interzis sute de ani să-şi construiască biserici de piatră, să aibă învăţământ în limba română, să practice anumite meserii, să se stabilească în oraşe etc. Şi încă ceva: nu uităm masacrele de la Ip, Trăsnea, Moisei etc. Ghici cine au făcut toate astea?

Nu ,,românilor” ci ortodocșilor (care nu erau sub aripa Papei). Erau socoteli religioase la mijloc, legate de ,,ideologia” (= religia, biserica) statelor acelor vremuri. Și în occidentul medieval au fost culte creștine neacceptate (și nu erau ortodocși...noaptea Sf.Bartolomeu). Noțiunea de ,,națiune-naționalitate” la românii din Ardeal (și la alte etnii-inclusiv la maghiari) s-a conturat și conștientizat relativ târziu.
Nu poți judeca cu măsura de acum o lume izolată, incultă, analfabetă, lipsită de orizont, fără mijloace de informare, cu școli ce se puteau număra pe degete, înrobită arbitrariului, dogmelor, bigotismului , prejudecăților și trudei asigurării celor necesare traiului cu mijloace rudimentare. Aceasta a fost lumea feudală, din care în această parte de lume s-a ieșit mai târziu (decât în vest).
Nici românii și nici maghiarii de azi nu trebuie să uite răul trecutului (pt. a nu-l repeta, sub o formă sau alta...așa cum faceți Dvs.) dar noi - cei de azi nu suntem răspunzători pt. faptele unor oameni mărginiți din vremurile trecute. În 1907 au fost uciși mii de țărani români de autoritățile statului român de atunci.
1907 nu trebuie uitat dar statul român de acum (și nici descendenții celor care au apăsat pe trăgaci) nu se consideră răspunzător pt. morții din 1907 . În istoria românilor, conflictele cu turcii ocupă un loc însemnat,conflicte garnisite din belșug cu abuzuri, excese, atrocități de tot felul. Și ? Ce ar trebui să facem în relațiile cu turcii de azi ? Să-i facem răspunzători pe cei de acum de grozăviile și jecmăneala trecutului ?
Noi, românii și maghiarii de azi, nu ne putem modela-conduce relațiile dintre noi - viețile ca pe o veșnică vendetta pt. ce i-a dus mintea (și fapta) pe Toderaș sau pe Zoltan , pt. cum concepeau ei lumea în secolul nu știu care, toamna.
Noi suntem în sec.XXI și trebuie să trăim , trebuie să ajungem la nivelul maxim atins (pe glob) de civilizația vremurilor noastre, civilizație pe care o putem cunoaște sub toate aspectele - din lumea întreagă, o putem analiza, înțelege și ...însuși (spre deosebire de strămoși)..

Domnule "ghici", iti dau nota 10 pentru comenatriu. Vad ca esti citit (lucru mai rar in ziua de azi). Ne povestesti matale despre ce a fost in Ardeal acum 100-200-300 de ani, cand oamenii earu ignoranti. Dar o sa te rog totusi sa ne explici de ce in anul 2017 peste tot pe unde mergi in tinutul secuiesc, in ungaria, sunt sute de harti si tablite cu "ungaria mare"? De ce ungurii se uita la romanii care le viziteaza tara ca la ultimele gunoaie de pe pamant ??? Desigur, sunt buni si banii romanilor, ca n-au miros. Dar aroganta, ura si greata cu care suntem priviti intrece orice masura. E un mare paradox: ungurii au investit cred sute de milioane de euro in baile termale, si tare le place ca merg la ei sa arunce cu bani romanii, slovacii, ucrainenii, sarbii etc. neamuri pe care ei ii urasc de moarte. Domnule "ghici", nu va fi VECI pace deplina in partea asta de Europa si asta doar datorita unui singur neam: ungurii.

Atunci, inainte de aparitia greco-catolicilor, toti romanii erau ortodocsi.

Tișe, ești un exemplu de politician ipoctit. Un gunoi de om. O javră de manipulator!

eu am spus si voi spune in continuare, boborul ruman a fost, este si va fi un bobor de prosti.

provocări uzate, perimate care nu au cum să mai aibă efect
revărsați aici o mentalitate din alt secol - din timpuri apuse ... ,,stimabile”

...sau cum sunt jecmăniți locatarii de la bloc (și) de actualii guvernanți.
În România sunt peste 120 000 de asociații de proprietari iar în județul Cluj peste 4000.
Prevederile codului fiscal din anul trecut au făcut ca o mare parte din asociațiile de proprietari să renunțe la convențiile civile și să treacă la contracte de muncă cu Timp Parțial pt. femeia de serviciu, administrator, contabil ș.a.(de aici și din alte cazuri similare, mult trâmbițata creștere a numărului de ,,angajați”).
O singură asociație nu poate da de lucru 8 ore pe zi și lună de lună personalului de mai sus. Sigur că există și excepții - asociațiile mamut de la blocurile cu zece etaje și multe scări (Mănăștur,Mărăști).
Vin acești zapcii de școală noauă (sau tot veche?) și ordonă:
de la 1 august , cei care locuiesc în blocuri vor da statului tot atât cât dau în mână femeii de serviciu, la 300 încă 300, la 400 încă 400 ș.a.m.d. pt. că impozitele nu vor mai fi raportate (calculate) la salariul de încadrare din contractul individual de muncă ci la suma de 1450 lei.
Firmele care, chipurile, trebuiesc aduse pe calea cea bună prin această jecmăneală, vor mări prețurile pt. a compensa noile biruri dar locatarii blocurilor nu pot decât să strângă din nou cureaua (privind și aplaudând RomâniaTELEormanTV).

Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: prisonbreak94@yahoo.com

asta se întâmplă de 99 de ani
și așa va fi și de aici încolo -zeci și zeci de ani-
până când Clujul (și clujenii) va ajunge la nivelul Teleormanului...

Niste hoti,banditi nenorociti ne conduc spre dezastru !!!Oameni,care au FALIMENTAT un judet fac acelasi lucru cu toata tara !!!

4, stai jos!

Va oferim munca acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Băiiiiii Tişe mai meri tu undeva! Dar când tu şi cu Boc cheltuiţi banii publici aiurea şi numai pe criterii electorale prin clientela politică, asta nu e sabotare? Pur şi simplu eşti un lătrău basist!

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide